Trimsalon

Tres Bien

Tips

Tip 1 : Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zo lang moet ophouden.

 

Tip 2 : Probeer uw hond zo droog mogelijk te brengen. Aangezien een natte vacht niet goed behandelbaar is. Was uw hond in de week voordat u hem naar de salon brengt niet. Veel vachten zijn moeilijk te behandelen na een wasbeurt.

 

Tip 3 : In het geval uw hond loops is, een medische en/of een besmettelijke aandoening heeft zoals kennelhoest, dan wil ik dat graag van te voren weten.

 

Tip 4 : Breng uw hond aan de lijn.

 

Tip 5 : Breng uw hond nooit met een volle maag.

 

Tip 6 : Breng uw hond vlooienvrij. Er zijn goede bestrijdingsmiddelen in de handel en het is een sprookje dat elke hond vlooien heeft.


OK OK Ik ben de mooiste


Nog wat informatie voor u en uw hond.
 


Op welke leeftijd kan een puppy voor het eerst getrimt worden ?


Het beste voor de pup is als u hiermee begint als de pup ongeveer 3 maanden oud is, wacht hier niet te lang mee omdat dit hoort bij de socialisatie periode van de pup, ook kunt u dan voorkomen dat er klitten ontstaan, en dat uw pup hierdoor een slechte ervaring krijgt met de trimsalon, en dat uw hond het niet meer leuk vind om in de trimsalon te komen.


Kan een hond ook in de winter naar de trimsalon ?


Ja ook in de winter kan uw hond naar de trimsalon komen om getrimd te worden, u moet dan wel opletten dat u bij het uitlaten de hond goed in beweging blijft.


Wordt de hond vast gezet op de trimtafel ?


Ja als dit nodig is, wordt de hond vastgezet, voor zijn/haar veiligheid.

Kan een kortharige hond ook naar de trimsalon ?


Ja dat kan, als de hond in de rui is, of het hele jaar door ruit, kan de trimsalon uitkomst bieden, en kan de rui periode van de hond zo kort mogelijk worden gehouden.Ik dacht morgen toch naar de trimsalon